tre kundtjänst

Information om Tre kundtjänst, kundservice & support. Hitta telefonnummer, öppetider och betyg för Tre kundtjänst, kundservice & support. Extremt värdelösa och hade jag bara kunnat hade jag bytt leverantör omedelbart. 3 fibblar med allt dom kan, från värdelösa försäkringar till bindningstider och är fruktansvärt otydliga. Dessutom så snor dom ens surf om det blir något över. Nej fy f"n vad dom suger!! Jag var i kontakt med någon på 3 kundtjänst som sa han. Kundservice. Vi har samlat en FAQ med våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss. 3Göteborg. Bifrostgatan 46 44 Mölndal Postadress: Bifrostgatan 42 44 Mölndal Tfn Växel: 33 Fax: 3Malmö. Skeppsgatan 19 19 Malmö. tre kundtjänst

Tre kundtjänst - vet han

Laddaren funkade inte alls och när jag gick till butiken för att höra om jag kan byta så fick jag svaret "man kan inte reklamera en gratisvara". Visar du framfötterna och engagemang finns det stor möjlighet för utveckling. Under Notifieringar kan du snabbt överblicka alla meddelanden till dig från oss. Precis som för ditt abonnemang kan du också få en tydlig överblick över dina tilläggstjänster. Utanför städer så finns tidvis inte ens täckning för samtal. Delarna hade kostat kr om jag betalat kontant.

Tre kundtjänst - jag vet

Bifrostgatan 46 44 Mölndal Postadress: Har varit kund nu hos tre i många år. Kundservice låtsas hjälpa en varje gång man ringer. I abonnemangsöversikten hittar du alla de där tråkiga detaljerna som är lätta att glömma, men viktiga när man behö ver dem. Hållbarhet 3 är en del av samhället och det är därför en självklarhet att vi engagerar oss för att bidra till en hållbar värld. Ställer frågor om huruvida jag är nöjd med telefonen och dem som operatör osv. Ta bort blanksteg mellan "vimla" och ".

Tre kundtjänst Video

Frågor om kundtjänst? Här hittar du svaren!

0 Replies to “Tre kundtjänst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *