jönköpings gk

Jönköpings GK är en golfklubb i Jönköping i Småland. Banan är den äldsta i Småland och karaktäriseras av järnvägen, som trafikeras av krösatågen, som går rakt igenom banan. Banan böljar fram i ett kuperat landskap med omgivande skogspartier. En bana med centralt läge, följaktligen en bana dit juniorer och blivande. Jönköpings Golfklubb - Jönköpings GK, Golf and tee times at special rates. Välkommen till Jönköpings GK. På Smålands äldsta golfklubb, grundad , varvar vi trend och tradition. Banan som på ett spännande sätt leder dig genom Tabergsåns dalgång bjuder på en riktig naturupplevelse. Naturskön och samtidigt så stadsnära och lättillgänglig från E4:an. Kättilstorp - banan i centrum.

Jönköpings gk - Kvinnligt

Sportklubbar i Jönköpings kommun Årets golfklubbar Sportklubbar bildade Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Invigningsslaget ägde rum på nuvarande hål två som var det första nya hålet. Från klubben spelade bl. Två generationer Claesson, Nils och Kurt, har verkat som greenkeepers. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3.

Jönköpings gk - panoreringar

Banan ligger i stadsdelen Kättilstorp, och det är också så traktens golfare refererar till banan. Sidan redigerades senast den 29 januari kl. Två generationer Claesson, Nils och Kurt, har verkat som greenkeepers. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Sportklubbar i Jönköpings kommun Årets golfklubbar Sportklubbar bildade Banan invigdes den 24 engelska 6 Wikipedias text är tillgänglig recept.nu ernst licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Jönköpings GK är en golfklubb i Jönköping i Småland. Sidan redigerades senast den 29 januari kl. Banan är den äldsta i Småland och karaktäriseras av järnvägen, som trafikeras av krösatågensom går rakt igenom banan.

0 Replies to “Jönköpings gk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *