dilma rousseff

Sveriges ledande mediesajt - onestopelevator.info Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial. Presidenten Dilma Rousseffs försvarstal: Det här är en kupp. Brasiliens avstängda president Dilma Rousseff står inför rätta misstänkt för ekonomiskt fiffel. 24 jun SPORTBLADET. Domen: Inga tester får göras i Brasilien. Supersatsningen skulle garantera ett OS fritt från fuskare. Men trots miljoner investerade kronor. Brasilien: Lula och Rousseff anklagas för miljardförskingring. Den tidigare brasilianska presidenten Luiz Inácio Lula da Silva och hans efterträdare Dilma Rousseff anklagas formellt för förskingring i miljardklassen. Av: TT, 6/9.

Dilma rousseff - Tamino Front

Du använder en gammal version av DN-appen. Detta efter att den brasilianska senaten beslutat att hon är skyldig till att ha använt statliga bankers medel för att täcka budgetunderskott, utan att ha tillfrågat kongressen. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg. Hon menar att riksrättsprocessen mot henne inte har någon grund och att hon inte brutit mot någon lag när hon snyggade till landets ekonomiska siffror inför presidentvalet I slutet av talet gick hon med i den väpnade vänstergerillans kamp mot militärdiktaturen. Begäran om att ställa Brasiliens president inför riksrätt Världen Bogotá. Hon greps i början av talet och torterades flera gånger under sina nära tre år i fängelse.

Dilma rousseff - det

Brasiliens advokatsamfund har lämnat in en begäran om att Den brasilianska regeringen förklarar krig mot skräckviruset Zika — som man tror ha kommit till landet vid fotbolls-VM…. I sitt sista tal i kongressen inför riksrättsomröstningen på onsdag försvarade Brasiliens folkvalda president Dilma Rousseff sin politik och varnade för vad som kommer att hända om hon avsätts. Dilma Rousseff anklagade i stället underhusets före detta talman, Eduardo Cunha, för att ha startat riksrättsprocessen mot henne som hämnd för att hon inte stoppade en utredning av hans bankkonton i Schweiz. Att döma någon utan tillräckliga bevis är att döma en oskyldig person, sade hon enligt Washington Post.

0 Replies to “Dilma rousseff”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *