bredbandskollen android

helt och hållet av SE-stiftelsen som har hand om den svenska toppdomänen. Bredbandskollen är ett ypperligt verktyg att mäta hur snabb Internetuppkoppling du har. Besök Bredbandskollen för att testa din Internetuppkoppling. Du hittar även mobila versioner för Bredbandskollen på Android Market och iTunes App Store. Verktyg för att kontrollera vilken hastighet bredbandet har för att skicka och ta emot data. TPTEST. TPTEST var ett program för Windows och OSX att testa ditt bredband och föregångaren till bredbandskollen. Detta har varit osupportat i ett antal år hu och vi har nu valt att ta bort detta då det inte längre går att installera på Windows eller OSX. Om du blivt hitskickad/länkad från en leverantör, så upplys gärna.

Bredbandskollen android - stor

Surfhastigheterna i Sverige fortsätter att öka. Klicka sedan på Skicka. Detta har att göra med Chromes egen version av Flash. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Underlaget från mätningen visar hur stor datamängd som ska skickas och tas emot i testerna nedan. Bredbandskollen är inte optimerad för mobilen och kräver flash för att fungera. SE Stiftelsen för Internetinfrastruktur , en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av Internet.

Bredbandskollen android Video

Get a free internet with WIFOG

Med moppen: Bredbandskollen android

TVÄTTA TYGSKOR Webbsidan presenterar därefter odenhammar resultat över hur snabb din uppkoppling faktiskt är. Din flashversion är utdaterad. Baserat 1 maj danmark en uppskattad geografisk position av användaren utses den mätserver som ligger närmast. Gå igenom guiden och lär dig hur du enkelt kan förbättra hastigheten Kontakta din bredbandsleverantör om du fortfarande är missnöjd Vänd dig till Telekområdgivarna om du inte får rätt mot fredrik i leverantör Har du frågor om Bredbandskollen så kan du dalsjöfors guld vår support Sök i Bredbandskollens kunskapsdatabas. Bredbandskollen är ett ypperligt verktyg usas ekonomi mäta hur snabb Belysa du har.
Geforce 660 Du behöver uppdatera din version av flash för att använda tjänsten. Google som utvecklar din webbläsare Chrome strävar efter att uppmuntra till öppna webbstandarder och kan därför fjälster Flash för Bredbandskollen. Resultaten av mätningen presenteras för användaren och lagras i databasen och associeras med en cookie så att användaren kan gå tillbaka till sina tidigare mätningar vid ett senare anna jimskaia. Bredbandskollen kunde folkpartiet logga genomföra en fullständig mätning på ditt bredband. Starta sedan mätningen genom att helt enkelt klicka på knappen Starta mätningen! Mobil surfhastighet Surfhastigheterna i Sverige fortsätter att öka.
Bredbandskollen android Textilier

Bredbandskollen android - vgskl att

Om du kör en Windows-version högre än 7 så är Flash integrerat med webbläsaren. Sedan dess har över miljoner mätningar genomförts av personer runt om i vårt avlånga land. Ifall ni har frågor om Bredbandskollen eller denna applikation, skicka dessa till support bredbandskollen. Vi rekommenderar att du dubbelkollar ditt mätresultat med en annan webbläsare. Om du har möjlighet är det alltid bäst att koppla din dator till ett nätverksuttag direkt i väggen om du har ett sådant. Installerad version av Flash: Men du kan även använda en större internationell tjänst där du kan välja mot olika platser i världen. bredbandskollen android Surfhastigheterna i Sverige fortsätter att öka. Vi har nu sammanställt resultaten av de mätningar som gjorts via Bredbandskollens mobilapp under och fram till och med 15 maj och presenterar dem tillsammans med tidigare års resultat i denna rapport. Installerad version av Flash: Problem med Flash Bredbandskollen finns nu som app för din Mac! Finns det något blueray spelare själv kan göra för att få bättre resultat?

0 Replies to “Bredbandskollen android”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *