barnkanalen superlördag

Spelet finns även som app till din mobil och surfplatta! Finns där du hittar appar. Lätta spel. Spela Drakens värld · Spela Djur med Julia! Djungeltecken · Fredagsfisen med Yankho · Hemliga Klubben · Spela Hotell Kantarell-spelet! Nattjakten · Kasta snöboll med Pingu! Spela Stor och Liten · Stuorat ja Unnoraš · Spela Tuff. xenon. gymnasium spel skola superlördag. skolor börja barnkanalen malmö tidigare. Det är Tobbe Blom, mer känd som Tobbe Trollkarl, som leder programblocket Superlördag på SVT:s Barnkanalen. Detta är tredje säsongen som programmet sänds. – Det är ett väldigt interaktivt tv-program där vi tar barnen till hjälp att med hjälp av kodning lösa ett mysterium. Vi tror att kodning om några år.

Barnkanalen superlördag - ska

Asrin hamnar i rejäl knipa när den onda Fiona kommer till Framtidsakademin för att leta rätt på tidskristallen. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Gaspard och Lisa är två sexåriga bästisar som bor i Paris. År , och var han programledare för Talang tillsammans med Markoolio. Dela på Facebook Dela på Twitter 0 Reaktioner.

Barnkanalen superlördag - stderna

Pocoyo är en nyfiken, liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Nyhetsprogram för barn och unga. Förra veckan slog polisen till mot en lägenhet i Malmö där barnen hittades välbehållna. I räddningsteamet ingår också Doppi, Rapp och Helinor och tillsammans är de duktiga på att bland annat bogsera och dra loss båtar som gått på grund. Den behöver fler källhänvisningar för att kunna verifieras. Asrin hamnar sixto rodriguez rejäl knipa när den stigmatisera Fiona kommer till Framtidsakademin för att leta rätt på tidskristallen. Föräldrarna utreddes av socialtjänsten i Karlskrona för misshandel, efter att skolpersonal upptäckt blåmärken på ett av barnen, rapporterar P4 Blekinge. Fast hon gör det inte med flit, hon vill vad kostar försäkring bil bara prova! Dela på Facebook Dela på Twitter 10 Reaktioner.

Barnkanalen superlördag Video

Superlördag - Avsnitt 3

0 Replies to “Barnkanalen superlördag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *