uppgränna

Uppgrenna Naturhus är unikt och det första naturhuset som byggts för kommersiell verksamhet. Huset har en kombination av energioptimerat uppvärmningssystem och ett eget kretsloppssystem, där alltifrån materialval som till energiförbrukning är miljögenomtänkt. Tanken var att bygga en byggnad för kommersiellt syfte. Vid Holavedsledens början strax norr om Uppgränna finns en runsten från talet, liksom en minnessten, som erinrar om Heliga Korsets kapell, byggt omkring och bevarat långt in på talet. Hembygdsföreningen återger beskrivningen av ”S:ta Gertruds kapell, byggt till heliga kung Magnus Ladulås ära och. Uppgrenna Naturhus, Gränna: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Uppgrenna Naturhus i Gränna, Sverige på TripAdvisor. uppgränna

Uppgränna - ocks briljant

På loftet orienten under det stora glastaket finns en kvm stor terrass  byggd för yoga, meditationer och mindre konserter. Men hela poängen med bil tycker jag är att inte se resan som ett sätt att ta sig från A till B så fort som möjligt. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post, telefon. Nu hade jag bespetsat mig på något lite mer mataktigt men utbudet av icke-söta saker begränsades till en grillad ostsmörgås. Väl värt ett besök där man Är det här en turistsevärdhet? Boka in en grupp för hängmattsövernattning under glastaket, helt unikt!

Uppgränna - frnybar energi

Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Den delen var heller inte öppen den söndag jag var där. För övrigt rekommenderar jag att undvika boken på grund av typsnittet som är gräsligt. Jag tror att det var via sociala medier redan under byggfasen. Jag minns inte längre vem som först tipsade mig om Uppgrenna naturhus.

Uppgränna Video

Uppgrenna Naturhus - Nominerade till Ullbaggepriset 2017

0 Replies to “Uppgränna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *