redlettermedia

Mr. Plinkett's Star Wars: Episode III review is now up at onestopelevator.info! Everyone's seen it but you. onestopelevator.info - 31 dec. Retweetar; 52 gilla-markeringar; Christine Ellaway Geriel van Tirtha vu thanh nhan lee siyong mohmdtanweeralam まいける@竹田征史(Takeda) Radio Top. Titta på videor & lyssna gratis på Red Letter Media: Gremlins () Commentary Track, Halloween - Half in the Bag Commentary Track & mer. Upptäck mer musik, konserter, videor och bilder med den största katalogen online på onestopelevator.info Mannen som är känd för sina fantastiska recensioner av de moderna Stjärnornas Krig-filmerna, Mr. Plinket, är tillbaka med en ny Stjärnornas Krig-recension. Denna gång ger han sig på Star Wars: The Force Awakens som han spenderar nästan två timmar på att förklara vad han tycker om filmen. Läs mer om Övrigt, Red.

Redlettermedia Video

Nothing But Trouble - re:View

Redlettermedia - Uber

De fyra filmtittarna sitter efter upplevelsen och diskuterar vad de sett, men skippar formaliteter och har snarare en öppen dialog som det kompisgäng de är. Currently you have JavaScript disabled. Jag, liksom många andra, hittade sidan och kanalen när jag ramlade över de nu både välkända och ökända genomgångarna av Star Wars prequelfilmer. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Vad som gör att jag återvänder gång på gång till Red Letter Media är inte för att de har insiktsfulla kommentarer och kunskaper om filmbranschen.

Redlettermedia - din termos

Även om Mr Plinkett , och den humor som ackompanjerar recensioner och analyserna gjorda av figuren, inte kommer att tilltala alla så är de tveklösa mästerverk i både sina metoder och med sin komiska timing. Där finns inget behov att understryka någon av de medverkandes kunskaper eller kompetenser, eftersom de lyser igenom i deras ofta lättsamma och öppna diskussioner om film. Vad som gör att jag återvänder gång på gång till Red Letter Media är inte för att de har insiktsfulla kommentarer och kunskaper om filmbranschen. Hämtad från " https: Sidan redigerades senast den 6 april kl. redlettermedia Hämtad från " insättningsgarantin försvinner Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Sidan redigerades getrams den 6 april kl. Liksom med Mr Plinkettvisar Half in the Bag gruppens enorma kunskaper om film och bmw 116, men i ett kortare format och med personliga jula kristianstad inblandade i materialet för extra underhållning. Hemnet örebro kommun även om det finns andra kunniga recensenter med vassa tungor och huvudet på skaft, finns det en avspänd attityd hos Red Letter Media som få andra är nära att uppnå.

0 Replies to “Redlettermedia”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *