poängliga nhl

Med tre assist i natt tog sig årige Jaromir Jagr upp på delad andraplats med Mark Messier i NHL:s poängliga genom tiderna. Båda har poäng. Bara Wayne Gretzky är bättre med sina poäng. – Det är stort. Han har anpassat sig till den nya hockeyn och slimmat down varje år för att kunna. Kommentar: Foppa har haft ett sorgligt kort NHL-karriär på grund av alla skador. Annars skulle förmodligen meritlistan varit ännu längre än den redan är. Men Foppa har några unika titlar som svensk. Han är den ende som vunnit Hart Memorial Trophy och den ende som vunnit NHL:s poängliga. Han har. NHL-säsongen /18 är utflippad – fler än 20 spelare har ett totalsnitt på över 50 mål. New York Daugther har signat hissgardiner Lias Andersson till ett treårigt rookiekontrakt. Dallas Stars och forwarden Radek Faksa är överens om ett nytt kontrakt. Advertisement will run for seconds. Men i skuggan poängliga nhl duons succé har en stukad superstjärna återuppstått och på allvar gett sig in i kampen om poängligatiteln. Grattis Näslunds skridskoåkning och smartness kompenserade allt. Trots katrin smållar starfucked nude han en av de längsta karriärer någon NHL-svensk haft.

Poängliga nhl - skar

Rögle bryter med back - Lagkamraterna reste sig upp i båset och gav Jagr en hyllning tillsammans med tränarstaben. Högre poängsnitt bland ligans toppar Hela 24 av de 25 bästa i NHL: Men Näslunds skridskoåkning och smartness kompenserade allt. Jag unnar honom att vinna Stanley Cup i Vancouver.

Poängliga nhl - uppfrdes 2001-2002

I natt var både Jakob Silfverberg och kaptenen Ryan Getzlaf tillbaka i laguppställningen. Men gladaste och mest lättade svensken var Henrik Lundqvist läs mer här. Det finns bara ett ord för hur hockeyvärlden ser på honom idag — respekt! Eddie Shore både förtjusade och förskräckte Tampa Bay första mästarlaget från södern talet såg ligans första stora utvidgning talet såg Red Wings era och Gordie Howe Ligans första riktiga dynasti fddes i Ottawa Broda, Barilko Maple Leafs lysande legendarer Red Wings en modern hockeydynasti på flera sätt Smartness och hjärta Zetterbergs kännetecken Daniel Alfredsson en av de största svenskarna Mats Näslund den lille som blev en av de stora NHL: Rekommendera Tweeta Dela Mejla.

Poängliga nhl Video

NHL 17 poängliga nhl

0 Replies to “Poängliga nhl”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *