perstorps ab

Stora internationella företag är verksamma i Perstorp industriPark. Mitt i den skånska bokskogen arbetar nära två tusen anställda med avancerad utveckling och högteknologisk produktion. Perstorpsveckorna. Under Perstorpsveckorna hölls ett öppet hus 4/8 på Plastens Hus med fritt inträde, diverse aktiviteter samt busstur inne på Perstorps onestopelevator.info besökte ca. personer dagen. Några aktivitetr som fanns under dagen visas i detta videoklipp. Perstorp AB (tidigare Stensmölla Kemiska Tekniska Industri och Skånska Ättikfabriken AB) är ett kemiindustriföretag beläget i Perstorp, grundat av Wilhelm Wendt. Industrin är bland annat känd för sin tillverkning av ättika och plastlaminat, ofta kallad "Perstorp-Plattan" eller "Perstorpskiva". Idag är företaget en koncern  ‎Historia · ‎Tidig historia (till ) · ‎Från till idag. År invigdes också det nya forskningslaboratoriet. En period som domineras av att åter fokusera på kärnverksamheten. Materialet kallades Leonard cohen och hade framtagits av den indiskfödde kemisten Jnanendra Chandra Das Gupta, som samma år anställts på Skånska Ättikfabriken. Kaffe och kaka 25 kr. Ange namn, adress och gärna e-post så att Du kan få löpande information och inbjudningar. Rosenberg vanna i alla the company har apetit varit upp- och nedgångar och både små och genomgripande förändringar.

Perstorps ab - nu, samarbete

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Samma år avyttrar Perstorp sin formaldehyd- och katalysatorverksamhet Formox till Johnson Matthey. Företaget ger sig in på nya områden som biokemi. Alla Perstorps stora produkter analyseras ur miljöpåverkanssynpunkt och man tittar på sådant som effektiv energianvändning och reducering av avfallsvatten. Perstorp börjar också tillverka sitt eget glas för att täcka behovet av flaskor. Som en del i denna uppgörelse kommer Koei Chemical Company Ltd att fungera som Pertorps agent i Japan för att säkerställa de japanska kundkontakterna och en god service. Perstorpsaktien introduceras på börsen.

Perstorps ab - prag kan

Perstorp Performance Systems introduceras för uppföljning av verksamhet och resultat inom koncernen. Perstors omsättning ökar med 50 procent och bostäder byggs för att alla anställda ska få bostad. Miljöhänsyn är inte riktigt på tapeten ännu, men de lokala fabrikscheferna börjar redan nu inse vikten av att minimera mängden restprodukter. I samband med andra världskriget efterfrågas kvalitetskol som bilbränsle. Alla Perstorps stora produkter analyseras ur miljöpåverkanssynpunkt och man tittar på sådant som effektiv energianvändning och reducering av avfallsvatten. perstorps ab

Perstorps ab Video

Industrigolv Perstorp Skåne län Flowcrete Sweden AB

0 Replies to “Perstorps ab”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *