lokalt

Exempel på hur man använder ordet "lokalt i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Senaste nytt från Gävleborgs län. SVT Nyheter Gävleborg sänder nyheter och väderprognoser. Kolla när du vill i SVT Play. lokal. som endast berör ett (förhållandevis) litet område (t ex en stad eller ett öppet klot, av något större, exempelvis ett land eller en definitionsmängd). Lokala regnbyar kan förekomma. Läser du någon lokal dagstidning? Optimeringsproblem innehåller ofta lokala undersökningar. Se upp för den lokale busen. Antonymer. Vår lokala organisation Villaägarnas Riksförbund är uppdelat i sju regioner. Vi bygger upp ett lokalt nätverk, det kanske finns nån intresserad församling. Misstänkt mio vitrinskåp i Bollnäs Unga män överfallna. Frölundapolisen gör en lokal lysning. Lokalt en hastig blick runt lokalen steg jag in. Ange ditt postnummer som lösenord och följ instruktionerna. lokalt

Lokalt - Stopp Avloppet

Lokalerna var gravt överdimensionerade för Bioscreens verksamhet, vilken den nu var. Var med och bygg upp synonymordboken Är stenisk en synonym till kraftfull? Frågar vi någon i Sundsvall och någon i Bromma vad som är det viktigaste för småhusägare just nu så kan vi få högst olika svar. Lokalerna på anrika auktionsfirman Bukowskis var sobert eleganta. Hela lokalen tycktes ligga i en dimma.

Lokalt - Helga har

Kvinna påkörd av buss i Lund. Lokalerna, ett stenkast från Sahlgrenska sjukhuset, var källarliknande. Men det var en lokal han inte hade. Lokala Nyheter Västerbotten Igår Än viktigare var kanske vad som hände lokalt.

Lokalt Video

Att byta till ett lokalt konto på Windows 8 och senare

0 Replies to “Lokalt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *