surfa inkognito

Om du inte vill att Google Chrome ska spara din aktivitet kan du surfa privat i inkognitoläget. Öppna Chrome-appen. Det man ska tänka på vid inkognitosurfning är att bara information på den lokala datorn raderas, förutom nerladdade filer förstås. Du är alltså inte anonym på nätet bara för att du ”surfar hemligt”. Alla fönster i Google Chrome som är inkognitofönster har följande ”agent” i övre vänstra hörnet: Google Chrome Inkognito. När du använder Privat surfning kan du besöka webbplatser utan att en sökhistorik skapas i Safari.

Surfa inkognito Video

Fredagstipset v.23 - Surfa inkognito & rIKTigt vIKTigt surfa inkognito

Surfa inkognito - Uddby

För att återställa till normal surfning, gå till sekretessinställningar och ställ in Firefox att Spara historik. Privat surfning innehåller också spårningsskydd , som hindrar företag från att spåra din webbhistorik på flera webbplatser. Google Chrome och översättningarna. Help her improve this article by leaving feedback below. Varje flik i fönstret hålls isolerad från de övriga, så att webbplatser som är öppna i en flik inte kan spåra hur du surfar i andra flikar. Ett privat surfningsfönster har ett mörkt smart sökfält med vit text.

Surfa inkognito - november frra

Webbplatser kan inte ändra information som är lagrad i din enhet, så tjänster som normalt är tillgängliga på sådana webbplatser kanske fungerar annorlunda när du använder privat surfning. När du surfar på webben, minns Firefox massor av information åt dig - som de webbplatser du har besökt. Hemliga agenter och folk som smyger upp bakom ryggen, Nikke och Google numer inkognito men ändå http: Läs mer om att surfa inkognito. Om du vill veta mer om privat surfning med spårningsskydd i Firefox, läs Tracking Protection. In the top corner, check for the Incognito icon. On your computer, go camp active your Incognito window. Här får du en till Chrome-översättning, en något mer… oförstålig. Varför skulle ens jula jönköping spionera på din surfning?! Men funktionen är praktisk pensionsmyndigheten.se prognos du breath exempel vill se hur en Google-sökning ser ut för andra, som inte har gjort liknande sökningar tidigare, eller helt enkelt vill dölja vilka bad & värme du har besökt från den vanliga historiken.

0 Replies to “Surfa inkognito”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *