gbgorroz

Dom som ligger bakom gbgorroz är det klart vilka dom är? Ser att dom som nämns i sammanfattningen har någorlunda svenska namn, trodde det var invandrarbråk sinsemellan. Nej, det är inte klart vilka de(t) är, polisen har påbörjat en förundersökning, 17 åringen som misstänks är fortfarande misstänkt. Vet att många undrar vad som har hänt och tänkte försöka förklara för er eftersom ja va en av dom första som blev uthängda. För det första kanske ni inte ens ve. Inlägg: Här är alltså gbgorroz skaparens instagram om denna tråd stämmer om hennes blogg. Om man ska hänvisa till det ett par veckor gamla klippet "orrar,orrar,orrar" så borde även hon klassas som en orre. onestopelevator.info Och enligt polisen så berodde upploppet på att det snart är Jullov.

Gbgorroz - har skapat

Och så måste vi börja prata om etik och livsfrågor generellt, säger Elza Dunkels. Två flickor som gjort vad alla andra gör, fast i lite större skala. I mina ögon är det ganska legitimt. Ser att dom som nämns i sammanfattningen har någorlunda svenska namn, trodde det var invandrarbråk sinsemellan. Mkt unga hängs ut som orrar. Ursprungligen postat av Oxindor. Kontot aktiverades och skaparen uppmanade folk att tipsa om unga tjejer och killar som har ett vidlyftigt sexliv. Skitsnack har inte misshandlat xtrading, det är det folk som gör. Turkhoran från Bosnien som startade alltihop spottar på Sverige: Kanske värt att åka in och genomsnitt penis.

Gbgorroz - skylt visar

Märker du nu var ditt resonemang brister käre vän. Instagramkontot som ledde till upplopp i Göteborg i december, och sedan till rättegång, är inte unikt. Oroligheterna fortsatte, nu i anslutning till Framtidsgymnasiet i Linnéstaden. Alla forum Samhälle Aktuella brott och kriminalfall Detta ämne. Kontot fick fler follower för varje minut som gick och folk va verkligen galna! Visa ämnen Visa inlägg.

0 Replies to “Gbgorroz”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *