barnkalas stockholm

Museum. Aquaria vattenmuseum. Stockholm Telefon: För ett kalas att minnas! Aquaria är beläget på Djurgården i Stockholm. Här kan du följa vattnets kretslopp från regn.. Visa infokort». Arkitekturmuseet. Stockholm Telefon: Museet har en hel del verksamhet för barn böand annat bor Riva och. Kalaskul för hela slanten! Vi har listat stans bästa kalasställen. Här finns alla möjliga sorters kalas som passar barn i olika åldrar och skilda intressen. Grattis på födelsedagen! Fira din födelsedag i Stockholm! Oavsett om det går att räkna din ålder på en hand eller två finns det en födelsedagsaktivitet i Stockholm för dig! Vad sägs om att prova era tekniska färdigheter hos Tekniska Museet, dyka ned under ytan på Aquaria Vattenmuseum eller se käglorna falla på Bowl-O-Rama? Välj en kategori.

Barnkalas stockholm - mellan PetNation

Tillgång till kök, lekhörna och hela parken med allt kul som finns där. Don´t you know me? Visa infokort» Moderna Museet Telefon: Barnakademin » Vi kommer hem till er och står för underhållningen och ser till att ditt barn får Sveriges coolaste barnkalas. Andys Lekland i Barkarby » Inomhuslekland för små och stora leksugna barn. Allt är ordnat för att underlätta för föräldern. Få info om kurser, workshops och läger.

Barnkalas stockholm Video

Barnkalas med Fredagskocken

Barnkalas stockholm - Kvinnor

Skattjakt i tunnlarna eller guidad visning i det nyöppnade leksaks- och seriemuseet. För att snabba på din förfrågan eller undersöka alternativ som vi inte listat kan du själv kolla ifall det är ledigt genom att leta bland lokalerna som finns i idrottsförvaltningens bokningssystem. Under kalaset fotograferas barnen och föräldrarna medan de umgås och fikar i Babystudions egna lokaler på Grevgatan Alla Barnkalas i Stockholms län. Visa infokort» Naturhistoriska riksmuseet Stockholm Telefon: barnkalas stockholm

0 Replies to “Barnkalas stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *